keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Oma koira uimassa - Our own dog swimming

Kauniisti vedessä - Beautifully in the water




kuin veden PÄÄLLÄKIN - as well as OVER the water

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kuunliljoja - Hosta





torstai 23. kesäkuuta 2011

Kesää ilmassa - Summer in the air

Ihanaa kesän aikaa!


Have a lovely summer!

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viisas orava - Wise squirrel

Tämä orava älyää olla puussa ja syödä männyn norkkoja. Yksi kevään poikasista sen sijaan on aivan liian kesy selvitäkseen kissojen seurassa tässä maailmassa. Se ruokailee omenapuun alla tuntitolkulla etsien talven jäljiltä siemeniä. Lähtee kyllä pois, kun reippaasti kävelee kohti, mutta eiväthän ne kissat niin kohteliaita ole...

Olen käynytkin tänään hätyyttelemässä kurrerassua useammankin kerran, jotta oppisi edes hieman varovaiseksi. Keräsin myös omenapuun alta melkein kaikki siementen raadot pois, jottei paikka enää houkuttaisi. Vaikka kesy orava onkin tavallaan söpö, se ei vain ole selviytyjätyyppiä.


This is the wise squirrel. It eats on a tree. The dummer one sits and eats for hours under the tree and is in danger to be eaten by a cat.

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Tämä kaupunki ei ole riittävän iso meille molemmille - This town isn't big enough for both of us

Koira katseli lenkillä ollessamme tapahtumia uteliaana. Tien reunassa yhden naapurin tontin pensasaidan luona nämä uroot ottivat mittaa toisistaan.


These two pheasant guys were fighting between a neighbour's garden and the road next to it. Our puppy was a bit confused while staring at them.

torstai 2. kesäkuuta 2011